Onze kaart

Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten.
Al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.
Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen, geserveerd per tafel.

De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!

Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.

U kan uit de kaart een voorgerecht en een hoofdgerecht kiezen. Uiteraard kan u dit afsluiten met een dessert.

Voor wie minder tijd heeft, is er ’s middags eveneens een marktmenu voorzien.

Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu. Tevens is het ook mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu, met een extra gerecht volgens marktaanbod.
Indien u dit wenst, wordt dit menu vergezeld van bijpassende wijnen, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.



Menu geserveerd vanaf donderdag 5 september 2024 tot en met maandag 14 oktober 2024.

Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.

Take-away

We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.

Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan 45€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Voor 22€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).

Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.

Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangen menu.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen.

Zeebaars  «Ceviche»
Koolrabi – Tomaat – Gerookte soja – Koningskruid


Deense kabeljauw
Venkel – Jonge wortel – Champagnesaus


* Noordzeetong 

Parijse paddenstoel – Grijze garnalen  – Fumet schaaldieren


«Patrijs» druivenblad 
Knolselder – Pompoen – Jus natuur


Tarte tatin   Jonagold / Vanille & Karamel – Pistache roomijs

of

Kaasassortiment «Callebaut»
Waldcorn – Chutney & vijg  (suppl. 11€)

4-gangen 88€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 108€ – Met aangepaste wijnen +45€

Pompoen
Koolrabi – Tomaat – Sambai – Gerookte sesam


Polenta & maïs
Venkel – Jonge wortel – champagnesaus


* Risotto & Eekhoorntjesbrood 
Peterseliewortel – jus bospaddenstoel


                                   Dauphine aardappel  – Gemarineerde prei – Gerookte paprika

Ratatouille – Parmezaan – Zwarte look

Mari-gold ei – Jonge bladspinazie – Peterselie crumble


Tarte tatin  Jonagold / Vanille & Karamel – Pistache roomijs

of

Kaasassortiment «Callebaut»
Waldcorn – Chutney & vijg   (suppl. 11€)

4-gangen 74€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 94€ – Met aangepaste wijnen +45€

Zeebaars  «Ceviche»
Koolrabi – Tomaat – Gerookte soja – Koningskruid


«Crispy» Kalfszwezerik 
Peterseliewortel – Jonge bladspinazie – Kalfsjus & Jerez azijn


Imperial Heritage Caviar
(suppl. 45€ – 30g)
Aardappel Espuma – Gerookte paling & Champagnesaus


Gebakken eendenlever
Rode spitskool – Pompoen – Dashi & Rode shiso


Ito Wagyu A5
«Carpaccio» – Sambai – Gerookte eendenlever & Cecina de Léon

Noordzee tarbot & grijze garnalen
Kruidenpuree – Broccoli


Deense kabeljauw
Venkel – Jonge wortel – Champagnesaus


Wilde zeebaars
Gemarineerde prei – Mousselinesaus «Yuzu»- Flan waterkers / kervel
(suppl. 6€)


«Patrijs» Druivenblad 
Knolselder – Pompoen – Jus natuur


Black Angus «Filet pur»
6 maanden graangevoederd – Béarnaise & frietjes – Sucrine
(suppl. 10€)

Desserten aan de kaart 15€ – Kaas 22€


Tarte Tatin –  Jonagold / Vanille & Karamel – Pistache roomijs
(15 min)


«Dame Blanche» A La Minute – Chantilly Room – Warme Chocolade «Costa Rica 75%»


Crème Brulée «Bourbon vanille» – Aardbeiensorbet – Amandelkrokant


Kaasassortiment «Callebaut» – Waldcorn – Chutney & vijg


Sweet Vanilla – Rood fruit  – Aardbei consommé – Sorbet «Koningskruid»